Heaterstrip

Informatie

Ga voor extra comfort met een heaterstrip om ook in het voor- en najaar te kunnen genieten van uw terrasoverkapping. Deze heaterstrip heeft een maximaal vermogen van 2400W, 10.8A en is voorzien van een overhittingsbeveiliging. Opgebouwd uit aluminium behuizing en een zwart verwarmingselement geeft deze heaterstrip een strakke uitstraling in uw veranda of tuinkamer. Een topper in zijn klasse!

De infrarood heater is geproduceerd volgens een uniek design en met een speciale productietechniek. Een speciaal geselecteerde aluminium legering voor het stralingspaneel is behandeld met een speciale coating.

De inrarood verwarming is vergelijkbaar met zonnestralen zonder de UV straling. De stralen verwarmen eerst de mensen, meubelen, muur, vloer etc. zodat de warmteverdeling niet wordt beïnvloed door de wind. De heater veroorzaakt geen windverplaatsing, licht of geur. De omgeving blijft hiermee zeer aangenaam.

Deze heaterstrips welke bevestigd kunnen worden aan muur, plafond of aan de liggers van een terrasoverkapping geven stralingswarmte af zonder dat er een oranjerode lamp of gloed zichtbaar is.

Tevens geeft deze heaterstrip alleen stralingswarmte naar voren af en is dus zeer geschikt voor gebruik onder polycarbonaat dakbedekking.

Details

Lengte (mm) 1595
Breedte (mm) 189
Hoogte (mm) 67
Vermogen 2400W
Gewicht 9.4Kg
Stralingsbereik Tot 24 vierkante meter
Bevestiging Aan muur of plafond
Dimbaar Ja
Overige Voorzien van sleep timer